Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Advanced Excel | Skills Needed : Email

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JUSTDAIL will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JUSTDAIL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JUSTDAIL expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: saidapet chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. JUSTDAIL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JUSTDAIL

Related jobs

  • Sales Manager

    Responsible For Coding, Activation, Achieving The Target. Should Have : Bike | License More info about this Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rion insurance will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Thiruttani, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Garment, Sweet, Footwear, Food Chain, Eye Wear, Car, Apparel, Jewellery, Medicine | Preferred Experience In : Home Appliances, Electronics, Clothes More i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound | Marketing | Languages : Tamil, English More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now