Bike Delivery Boy At Dahisar East

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Printing Item Leke Aana Aur Leke Jaana. Bike Aur Train/Bus Se. Candidate Ke Pas License Hona Jaruri Hai. Aur Shop Ka Kam Karna Candidate Living Nearby Will Be Preferred. License

More info about this Bike Delivery Boy At Dahisar East Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alpha Digital Prints will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alpha Digital Prints expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alpha Digital Prints expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.1, Girnar tower, S.V. Road, Opp. Union Bank of India, Dahisar East, Mumbai - 400068 | 10 minutes from Dahisar East station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Alpha Digital Prints expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Alpha Digital Prints

Related jobs

  • Hiring Delivery Executive For Mumba|

    Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments.Flexible Working Hours Based On Your Comfort.You Can Earn Daily Incentives, Up To 500.Get 2 Free T-Shirtyou'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 6000.Get Special Cash-Back If You Join Today." ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Biker

    We Have Urgent Opining Delivery Boy Flipkart Company Bike And I Linseses Compulsory If Any Interested Call Me. More info about this Delivery Boy Biker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Flipkart will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Bike & Petrol Hm Denge Aapke Pass Licence Hm Denge. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now