Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Corporate cabs will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Corporate cabs expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Corporate cabs expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near nexa service sector 18 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Corporate cabs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Corporate cabs

Related jobs

  • Auto Driver

    Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car, Company | Type : Uber, Ola More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Haryana, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now