Cake Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Ashtapur, Maharashtra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Looking For A Person Who Can Roll Cakes . Need To Know Some Knowledge Of Baking . And Love His Or Her Work. Bakery, Desert, Fast Food

More info about this Cake Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yummilicious Cakes N more will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the candidate to have the following skills: Bakery, Desert, Fast food.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Bank of Maharashtra | 25 minutes from Wagholi station by Bus.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Yummilicious Cakes N more Ashtapur, Maharashtra

Related jobs

  • Chef

    Should Have Basic Knowledge Of Making Korean Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese, Non Veg More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The K Pub will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg More info about this Head Cook Job: 1....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now