Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ambernath, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Should Have Basic Knowledge Of Making Korean Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese, Non Veg
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The K Pub will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The K Pub expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The K Pub expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Non veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The K Pub expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GNP galaxy, Ambarnath west.
8. What are the timings of this job?
Ans. The K Pub expects the candidate to work for the following hours: 12:30 pm - 11:30pm | Everyday
Related jobs
-
Head Cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg More info about this Head Cook Job: 1....
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect fo...
-
Senior Cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese | Restaurant Experience More info about this Senior Cook Job: 1. How much salary ca...