Head Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vip cafe & Restoujod will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vip cafe & Restoujod expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vip cafe & Restoujod expects the candidate to have the following skills: Non veg, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vip cafe & Restoujod expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kitchen helperhelper.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vip cafe & Restoujod expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vip cafe &amp; Restoujod Pune,

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese | Restaurant Experience More info about this Senior Cook Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now