Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Astha, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bramhanand Idli will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bramhanand Idli expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bramhanand Idli expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Home cook experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opposite to Ashta bus stand, Ashta, Sangli, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bramhanand Idli expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bramhanand Idli Ashta, Maharashtra

Related jobs

  • Senior Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese | Restaurant Experience More info about this Senior Cook Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian And Chinese Cook

    Serves Meals By Reviewing Recipes; Assembling, Combining, And Cooking Ingredients; And Maintaining A Sanitary Kitchen. Food & Accommodation Available. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor | North Indian More info ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now