Call Center Agent

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: East Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhopani Village - Faridabad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Coustomer Ko Handle Krna Ana Chaiye. Languages : Hindi This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Call Center Agent Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BRIGHTQ SOLUTIONS will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BRIGHTQ SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BRIGHTQ SOLUTIONS expects the candidate to have the following skills: Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. BRIGHTQ SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: BRIGHTQ SOLUTIONS

Related jobs

  • Customer Support Executive

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Insurance Consultant

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Developer

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills nec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now