Customer Support Executive

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Najafgarh

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Job Role:-Customer Support Executive,Work Area:-Online Shipment Booking,And Maintain Data Of Tracking And Resolve Issue. Verification Of Delivery With Customer, Response The Client Queries. Languages : Hindi, English This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Customer Support Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ship smart logistics will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ship smart logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ship smart logistics expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ship smart logistics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Ship smart logistics

Related jobs

  • Insurance Consultant

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Developer

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills nec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Loan Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now