Cook | Chef
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Sector 20 - Gurgaon, Delhi, New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Sector 20 - Gurgaon
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Looking For Nutritionist Chef Who Will Make Food For Company Directors And Arranging The Fresh Raw Materials Required To Make The Necessary Diet. Should Have The Knowledge Of Calories, Carbs, Fat E.T.C. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Cook / Chef Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prewal Studio Private Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prewal Studio Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prewal Studio Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Prewal Studio Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 51, UDYOG VIHAR PHASE 1, sector 20, GURGAON.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prewal Studio Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Related jobs
-
E|Commerce Marketing Executive
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...
-
Work From Home | Social Media Executive
Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Home / Remote Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pr...
-
Digital Marketer
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...