Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: M I Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
M I Road

Working Hours :
10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday

Additional Info
Managing Sales Function And Customers, Retail Counter Sales, Ladies Kurtis Sales Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes

More info about Counter Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rama's will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rama's expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramas shop no 146-150,1st floor , saraogi mansion, bapu bazar, m I road, jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rama's expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday.


Company Name: Rama's

Related jobs

  • Kyc Executive

    Salary Range : Rs. 16000 - Rs. 27500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesperson

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Executive

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now