Dra Cirtified Team Leader

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, Advanced Excel, MS Word

More info about this Dra Cirtified Team Leader Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. konexions back office pvt ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. konexions back office pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. konexions back office pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: konexions Back office Pvt .Ltd, inside Solitaire Business Hub, G Core, 5th Floor, Office No-5030-5040,Viman Nagar Pune-411014.

8. What are the timings of this job?
Ans. konexions back office pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: konexions back office pvt ltd

Related jobs

  • Back Office Executive

    Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. MS Word, Basic Excel | Skills Needed : Computer More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Web...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Executive | Back Office

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel More info about this Office Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Manasi Ente...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Coordinator

    Responsible For Managing Files, Preparing Quotation, Taking Follow Ups With Clients, Cold Mailing, Etc. Basic Excel, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT More info about this Back Office Coordinator Job: 1. How much salary can I e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now