Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Shastri Nagar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Shastri Nagar

Working Hours :
6:00 am to 6:00 pm| Monday to Saturday

Additional Info
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Life insurance corporation of India will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Life insurance corporation of India expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Life insurance corporation of India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Life insurance corporation of India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Branch 33A, 4-B/2, FF, TILAK NAGAR ,NEW DELHI -110018.

8. What are the timings of this job?
Ans. Life insurance corporation of India expects the candidate to work for the following hours: 6:00 am to 6:00 pm| Monday to Saturday.


Company Name: Life insurance corporation of India

Related jobs

  • 3 Wheeler Driver

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 26500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now