Field Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Benad Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Benad Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about Field Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices will provide a salary in the range of 18000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur Rajapark.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivang Consultancy And Corporationservices expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shivang Consultancy And Corporationservices

Related jobs

  • Counter Sales

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kyc Executive

    Salary Range : Rs. 16000 - Rs. 27500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesperson

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now