Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Hapur, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LEARNET SKILLS LIMITED will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LEARNET SKILLS LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LEARNET SKILLS LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hapur Road , Meerut.
8. What are the timings of this job?
Ans. LEARNET SKILLS LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Field Sales Manager
Kataria Jewellery Insurance Based Out Of Mumbai Is Looking For A Field Sales Manager At Delhi Ncr Have To Travel In Delhi Ncr Candidate Should Be Willing To Do Field Sales / B2B Sales Job Responsibilities: Have To Meet Jewellery Shop Owners And Sell ...
-
Inside Sales Executive
It Hardware Sales To Govt Organization Via Gem Portal, Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salar...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JUS'Jumpin" will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exac...