Junior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Vishwakarma Industrial Area, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vishwakarma Industrial Area

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Sale / Purchase Invoicing, Banking, Payroll, Debtors Follow-Up. Minimum Experience 1.6 Years. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS

More info about Junior Accountant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VISHWAKARMA INDUSTRIAL AREA ROAD NO +A , JAIPUR, Rajasthan, India - 302013..

8. What are the timings of this job?
Ans. MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: MANGLAMG APPARELS PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Account Assistant

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tally| Billing| Excel Executive

    Salary Range : Rs. 22000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now