Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jamshedpur, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Golden Furniture will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Golden Furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Golden Furniture does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Outer Cir Rd, South Park, Bistupur, Jamshedpur, Jharkhand 831001Areas served: Jamshedpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Golden Furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Golden Furniture

Related jobs

  • Senior Field Sales Executive|

    Check Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Vendors, Product Designing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical More info about this Senior Field Sales Executive/Engine... Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Jharkhand, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji entrepreneurs India private limited will provide a salary in the range of 15000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now