Showroom Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Jamshedpur, Jharkhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store.
More info about this Showroom Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BHARAT ELECTRONICS AND FURNITURE will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BHARAT ELECTRONICS AND FURNITURE expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BHARAT ELECTRONICS AND FURNITURE does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B. ED COLLEGE ROAD, DHOBI MORE, TELCO, near VIDYA BHARTI CHINMAYA SCHOOL, Jamshedpur, Jharkhand 831005.
8. What are the timings of this job?
Ans. BHARAT ELECTRONICS AND FURNITURE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Golden Furniture will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The ...
-
Senior Field Sales Executive|
Check Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Vendors, Product Designing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical More info about this Senior Field Sales Executive/Engine... Job: 1. How much salary...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji entrepreneurs India private limited will provide a salary in the range of 15000 INR...