Store Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Furniture, Apparel

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Plb furniture will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Plb furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Plb furniture expects the candidate to have the following skills: Apparel, Furniture.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Plb furniture expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dubagga machli mandi near unity degree college lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Plb furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Plb furniture Gurbuxganj, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A.S.Engeniring will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller| Sales Coordination

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services, Field Work. More info about this Telecaller, Sales Coordination Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rays Buildcon PVT....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now