Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 17K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Languages : Tamil, English

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fincaps will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fincaps expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fincaps expects the candidate to have the following skills: English, Sales, Tamil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sare homes thiruporur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fincaps expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fincaps

Related jobs

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Domestic | Languages : English, Tamil, Telugu More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Madipakkam, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Telesales

    TelecallingNeed Telecallers! We Are Hiring For Telecalling Female Candidate . Location: Tiruppur, Chennai. Most Preferable To Tamil, English, Malayalam. Languages : English, Malayalam, Tamil More info about this Telecalling Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Inbound

    Handling Incoming Calls And Explain Our Offers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound More info about this Telecaller Inbound Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Andalpuram, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now