Telecalling Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Inbound, International, Mutual Funds, Outbound, Sales | Marketing | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi

More info about this Telecalling Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Velik Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Velik Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Velik Solution Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, International, Marketing, Mutual funds, Outbound, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: face to face interviews call me +773122024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Velik Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Velik Solution Pvt Ltd

Related jobs

  • Accounts Executive

    Coordination With Accounts For Invoices & Way Bills With Customer For Purchase Orders, And Podmaintain Branch Entries And Reconciliationsmanagement Of Debtors & Creditors & Their Reconciliationpreparation Of Various Types Of Accounts Mont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Executive

    Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Handling Invoices, Record Management, Manage Operations, MS Wor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Kasan, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now