Urgent Requirement For Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Dorangla, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Need Jio Fiber Delivery Executive Earn Monthly Salary 11700 + Attendance Bonus 1000 & Fuel Par Km 3 Rupees Working Days 26 / 4 Week Off, Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab A Grub Services Ltd Dorangla, Punjab

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Boy Have To Do Pick-Up & Delivery Of Blood Samples. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M/S Sigma Express Courier Services will provide a salary in the range of +...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery

    Deliver Courier Packet To The Given Address.Need To Deliver & Pickup The Parcels At New Chandigarh. More info about this Courier Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Right Way Airconditioning will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now