Urgent Swiggy 8+0868821+ Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Dorangla, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-8+0868821+ Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Swiggy 8+0868821+ Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ludhiana All Location Candidate Choice..

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Swiggy

Related jobs

  • Urgent Requirement For Delivery Boy

    Need Jio Fiber Delivery Executive Earn Monthly Salary 11700 + Attendance Bonus 1000 & Fuel Par Km 3 Rupees Working Days 26 / 4 Week Off, Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License | Should Have : Bike More info about this Urgent Requirement For Deliv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Boy Have To Do Pick-Up & Delivery Of Blood Samples. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M/S Sigma Express Courier Services will provide a salary in the range of +...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now